Ny patient 2018-02-20T09:50:29+00:00

Til alle nye patienter

Colosseumklinikken Nørreport takker for den tillid, du viser os ved dit valg af os som din tandlæge.

Vi beder dig venligst ringe på telefon 33 11 39 66 eller skrive til klinikken, og bestille den første tid. Herefter har du mulighed for at bruge online booking via vores hjemmeside.​

Se vores behandlingstilbud

Det første besøg på klinikken

Første gang du kommer hos os bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.
Du vil blive modtaget af en af vore tandlæger, og der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, og til at du kan lære os at kende, og omvendt. At vælge behandler er ofte et spørgsmål om kemi og tillid.
Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet. Du vil blive bedt om at udfylde et helbredsskema, samt et registreringsskema.
For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, bedes du medbringe gyldigt sygesikringsbevis, samt evt. medicinskema og medicinkort.

Husk at oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen ”danmark”, så indberetter vi automatisk for dig.
Du vil blive tilbudt automatisk indkald til det regelmæssige eftersyn, og du kan vælge mellem almindelig post, og e-mail. Du vil også blive tilbudt en reminder, i form af en SMS dagen før din aftale.
Journal og røntgenbilleder kan rekvireres fra din tidligere tandlæge.
For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle der være noget du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Skal vi finde en tid til dig?

""
1
Skriv dit nummer heryour full name
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder