Diabetes og stabilt blodsukker

Diabetes og stabilt blodsukker2018-02-06T10:27:48+00:00

Få stabilt blodsukker og undgå parodentose

Colosseumklinikken Nørreport er specialister i parodentose, og har siden 1970’erne været henvisningsklinik og modtaget paradentosepatienter fra andre tandlæger. Derfor er vi naturligvis opmærksomme på, at paradentose, diabetes og stabilt blodsukker har en sammenhæng. Disse ting har ofte indflydelse på hinanden.​

Som diabetespatient har du et forhøjet niveau af sukker i blodet, og det gør sig også gældende i tandkødet. Derfor kan vi ofte se, om du er ved at udvikle sukkersyge, da du i givet fald ikke responderer positivt på vores behandling.

Få hjælp mod paradentose – ring og bestil tid på telefon 78 76 66 81 eller udfyld kontaktformularen.

Har du stabilt blodsukker?​

Når vi oplever patienter som ikke responderer på vores behandling, henviser vi til lægen, som tager blodprøver og måler langtidsblodsukkeret for herefter at stille en eventuel diagnose.​

​Vi har mange gange oplevet at vores patienter har fået opdaget diabetes, eller fået konstateret prædiabetes i tide, så de kan undgå medicin og blot “nøjes” med livsstilsændringer, såsom ændring af kost og motion.

Det er vigtigt for os ikke at se munden som en isoleret del af kroppen. Vi ved, at hele kroppen hænger sammen, og er meget opmærksomme på tilfælde af diabetes og forhøjet blodsukker hos vores patienter.

Hos os er både din krop og mund i trygge hænder.​

Skal vi finde en tid til dig?

Bestil tid
""
1
Skriv dit nummer heryour full name
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder