Kosmetisk Tandretning

Kosmetisk Tandretning 2018-02-06T09:10:23+00:00
Få et nyt smil uden togskinner

Hos Colosseumklinikken Nørreport kan du nu få foretaget tandregulering med den nye banebrydende tandreguleringsmetode, der giver dig muligheden for et nyt smil uden brug af togskinner.

Sådan foregår det:
  • Skinnerne er fremstillet specielt til dine tænder.

  • Via en 3D computermodel er det muligt at beregne og se hvordan dine tænder vil bevæge sig frem mod det ønskede resultat. Udfra denne model produceres en række individuelle skinner.

  • Ved udskiftning af hver skinne flytter tænderne sig, lidt efter lidt og uge for uge, indtil de er rettet til den ønskede position.

  • De klare skinner er behagelige at gå med og forstyrrer ikke dine daglige rutiner. Invisalign er derfor noget for dig, der ønsker en effektiv løsning med maksimal frihed.

Prisen for Invisalign tandregulering

Vores priser ligger mellem 18.000-40.000 kr. Prisen afhænger af behandlingsbehovet og især af, hvor mange skinner det vil være nødvendigt at producere til dine tænder. Er du medlem af “Danmark” er der også forskellige tilskudsmuligheder, der er værd at tage med.

Få en gratis og uforpligtende undersøgelse

Næsten alle kan få Invisalign og vi tilbyder behandlinger lige fra mindre tandbevægelser til mere komplicerede tilfælde. Vi følger dig gennem hele processen, så du altid kan få rådgivning og føle dig tryg. Kom ind til en gratis uforpligtende undersøgelse.

Bestil tid i dag

Bestil tid allerede i dag til en gratis og uforpligtende undersøgelse, for at klarlægge dit behandlingsbehov.

Skal vi finde en tid til dig?

Bestil tid
""
1
Skriv dit nummer heryour full name
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder