Tandfyldninger

Tandfyldninger 2018-02-06T10:36:57+00:00
Skal du have lavet en tandfyldning?

Hvis der er hul (caries) i en tand, skal det renses ud og fyldes med et materiale. Hertil kan efter omstændighederne vælges mellem flere forskellige muligheder. Plastfyldninger er standartbehandling for fyldninger i dag. Det kan anvendes i alle tænder, og er velegnet til små såvel som mellemstore restaureringer. Ved meget destruerede tænder, er kronebehandling dog nødvendigt.

Hos Colosseumklinikken Nørreport bruger vi plastmaterialer af bedste kvalitet mht. farve og slidstyrke. ​Det er i dag muligt at lave plastfyldninger, der stort set ikke kan skelnes fra den naturlige tand.

Plast limer sig til tanden, hvilket man kan have stor gavn af. Der kan opnås meget smukke løsninger med dette materiale, da det er tandfarvet.

Guldfyldninger fremstilles på et tandteknisk laboratorium, efter et aftryk som tandlægen har taget af tanden. Et guldindlæg kan man have glæde af i mange år, og er en af de mest holdbare løsninger, men det er en behandling på retur på grund af farven.

Porcelænsindlæg fremstilles ligeledes efter et aftryk taget af tandlægen. En uovertruffen smuk løsning. Porcelænsindlæg har plastens positive klæbeegenskaber, og er endnu stærkere og smukkere.

Æstetik og holdbarhed varierer afhængig af det valgte materiale og størrelsen af tandens destruktion.

Skal vi finde en tid til dig?

Bestil tid
""
1
Skriv dit nummer heryour full name
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder