Klinikblegning

Klinikblegning2018-02-14T11:00:22+00:00
Få bleget dine tænder

Få bleget dine tænder hos Colosseumklinikken Nørreport via Philips Zoom klinikblegning.

Fremgangsmåde for klinikblegning:
  • Ved Philips Zoom klinikblegning bliver tandkød, slimhinder og læber dækket af inden blegningen.

  • Tænder smøres ind i den ny udviklede PH booster, som hæver PH niveauet på tændernes overflade. Derefter påføres Zoom blege gel. Denne gel indeholder brintoverilte (6%), som er den aktive del i blegeprocessen. Den trænger ind i emaljen og trækker farvestoffer ud af tanden, hvorved tanden bliver lysere.

  • Der anvendes LED lys (Zoom lampen), hvilket accelerer processen og gør, at man opnår en lysning på flere nuancer på kort tid (4 x 15 min). Hvor mange gange lysere tanden bliver, afhænger af hvilken farve tanden har inden der bleges. Dvs. er tanden grålig, er den svære at blege end hvis den er gullig.

  • Dette reguleres ved evt. hjemmeblegning i skinner efter endt behandling på klinikken. Hvor længe der er behov for hjemme blegning, afgøres af tandlægen/tandplejeren. Ofte er hjemmeblegning slet ikke nødvendigt.

Bestil tid til klinikblegning eller hør mere på telefon 33 11 39 66 eller ved at skrive i formularen.

Det med småt

Der kan opstå bivirkninger i form af følsomhed, både under og efter blegningen. Dette kan være alt fra mild kulde/varme følsomhed til stikkende og jagende smerter, fortrinsvis fra fortænderne i underkæben. Dette kan opleves i et par timer til i værste fald 24 timer. Hvis der opstår nogen former for ”jag” eller direkte smerter, afbrydes Zoom behandlingen. I sjældne tilfælde, en ud af tusinde, kan der opstå et ”sår” på tandkødet imellem overkæbe og fortænder, som vil forsvinde inden for 1 uge.

Der kan tages aftryk til blegeskinner, som individuelt tilpasses hver enkelt patient, hvis det ønskede resultat efter klinikblegning ikke er opnået. Der udleveres enten NiteWhite i 16% eller i 10% til hjemmeblegning om natten, hvor man skal sove med blege skinnerne i. Eller der udleveres DayWhite 6% hvor man skal gå med blege skinnerne i 30 min. 1-2 x dgl. (Skift gel hvis 2 x dgl.)

NiteWhite blege gel består af carbamidperoxid, som omdannes til hydrogenperoxid, altså brintoverilte, under brug om natten. Hvis der kommes for meget gel i skinnerne, kan der opstå irritation af tandkødet, dvs. rødme og ømhed. I så fald springer man en dag/nat over, til tandkødet er i bedring. Ved yderligere spørgsmål kontakt da din tandlæge/tandplejer på telefon 33 11 39 66

Der uddeles en instruktion til hvordan man skal forholde sig under/efter klinik blegning samt hjemme blegning f.eks. med hensyn til farvestoffer.
Der aftales en ny tid til kontrol af blegningen.​

Skal vi finde en tid til dig?

Bestil tid
""
1
Skriv dit nummer heryour full name
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder